BREAKING

Μαΐου 14, 2019

Άρθρο μου στο istigmes:Οι νέοι ψηφοφόροι της πόλης δεν είναι ελαφρόμυαλοι

Την άλλη Κυριακή, όσοι και όσες έχουμε γεννηθεί το 1998, το 1999, το 2000, το 2001 και το 2002(!), έχουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας ,μία ευκαιρία: Να ψηφίσουμε για τον νέο Δήμαρχο και τους συμβούλους του Δήμου μας.

Θα προσθέσουμε έτσι τις ψήφους μας σε αυτές των συνδημοτών μας, νέων ή και περισσότερο… νέων που θέλουν η επιλογή τους να πιάσει τόπο, να αφήσει το αποτύπωμα της.

Πρώτα απ’όλα να κρίνουμε αυτό που υπάρχει και αποχωρεί. Είμαι 19 χρονών, αλλά η απερχόμενη δημοτική αρχή, 5 χρόνια ήταν κυριολεκτικά… αλλού. Η αλήθεια είναι ότι βρισιές, προσβολές, ψευτονταηλίκια και φανφάρες είδαμε και ακούσαμε πολλές, αλλά κάποια στοιχειώδη έργα από αυτά που μετρούν στη ζωή των πολιτών και τα χρυσοπληρώνουν δεν…
Νταλαβέρια, καουμποϋλίκια και θράσος ναι, αρκετά, αλλά συνεννόηση και συνεργασία ,με τους νέους δεν…
Πρέπει να μας θεωρούν οι απερχόμενοι πολύ ελαφρόμυαλους για να πιστεύουν ότι θα πάρουν την ψήφο μας με τόση προσβολή και κοροϊδία! Να κλείσουμε λοιπόν αυτή την μαύρη παρένθεση!
Το νέο χρειάζεται! Όχι μόνο ηλικιακά αλλά επί της ουσίας. Με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, με την στήριξη νέων αγοριών και κοριτσιών, με την εφαρμογή ενός σοβαρού προγράμματος για σοβαρά έργα, με τη λειτουργία της τοπικής Δημοκρατίας ως το άλφα και το ωμέγα. Με το ηθικό παράδειγμα όσων ασχοληθούν, όχι τη σαπίλα και το βόθρο της τοπικής διαπλοκής και των εξαρτημένων στην τσέπη και στη συνείδηση.
Ο Βόλος μας αξίζει ν’ακουστεί κάπως αλλιώς σ΄όλη την Ελλάδα!Για αυτό αγωνίζομαι και συμμετέχω ως ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του νεότερου υποψηφίου Δημάρχου, του Ιάσονα Αποστολάκη.
Διεκδικούμε και την τελευταία ψήφο της γενιάς μας!

Πηγή: istigmes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου